Afvallen met het complete koolhydraatarme (di)eet plan

Het-complete-koolhydraatarme-dieet-plan-Slank-met-LindaDe sleutel tot een slank en gezond lichaam: koolhydraatarm, veel gezonde vetten en voldoende eiwitten

Begin 2016 goed en gezond!

Kick af van jouw suikerverslaving en laat jouw lichaam weer doen wat het moet doen: vet verbranden!

Afvallen, een gezond eetpatroon aanleren en een gezond gewicht behouden, draait niet om minder eten of om calorieën tellen. Het gaat om ánders eten. En voor velen betekent dat zelfs méér eten.

Wellicht heb je op dit moment moeite met afvallen, heb je wat overtollig buikvet, of kom je zelfs aan. Misschien heb je weinig energie en kamp je met hongerdips en snaaimomenten, met name eind van de middag of na het avondeten. Je probeert wel minder te eten en te snaaien, maar jouw lichaam blijft ‘zeuren’. Dan heb je waarschijnlijk (onbewust) last van een koolhydraatverslaving, ook wel suikerverslaving genoemd.

Om af te kicken van jouw suikerverslaving en jouw lichaam in een vetverbrandende modus te krijgen, moet je goede koolhydraten, gezonde vetten en voldoende eiwitten in de juiste balans eten. Ja, je gaat jouw koolhydraatinname verminderen, maar dat wat je mindert in koolhydraten, dien je aan te vullen met voldoende eiwitten en de gezonde vetten. Het draait om anders eten, niet minder!

En daar leer je alles over in ‘Het complete koolhydraatarme (di)eet plan’.

Bestel nu met 10% korting
Code: SWC08X
Geldig: 28 dec 2015 t/m 10 jan 2016

Het bericht Afvallen met het complete koolhydraatarme (di)eet plan verscheen eerst op Informedics – medische informatie online.